0

Padifood Service BV kiest wederom voor Schouw Informatisering

Geplaatst 03-06-2011 in Food, Microsoft, Schouw en getagged , , , , , , door Chantal

Sinds 2006 werkt Padifood Service BV uit Oss met de food specifieke ERP oplossing van Schouw Informatisering. Momenteel maken ze nog gebruik van Microsoft Dynamics NAV 4.0 en een oudere versie van SI Foodware. De producent van oosterse koelverse maaltijden voor de supermarkt en grootkeuken is de afgelopen jaren gegroeid. Ze zijn op het punt gekomen dat ze meer  uit hun automatisering willen halen en functionaliteiten willen toevoegen. Voordat deze uitbreiding tot stand komt willen ze eerst de nieuwste versie van Dynamics NAV implementeren. Voor deze her-implementatie en uitbreiding kiezen zij wederom Schouw Informatisering als partner.

Eind augustus begint bij Padifood de implementatie van Dynamics NAV 2009 (Role Tailored Client), de jongste versie van dit standaard ERP systeem. Tijdens deze her-implementatie zullen ook de functionaliteiten Productie, Scanning en Kwaliteit worden ingevoerd.  Het streven is om in januari 2012 live te gaan met de nieuwe oplossing.

Reageren