0

Live Microsoft Dynamics NAV demo in Echteld

Geplaatst 27-06-2012 in Food, Microsoft, Schouw en getagged , , , , , door Chantal

Op donderdag 13 september 2012 demonstreert Schouw Informatisering tijdens een live sessie in Echteld (Tiel) haar bedrijfsbrede ERP oplossing voor de voedingsmiddelenindustrie. Deze oplossing is op basis van Microsoft Dynamics® NAV; een flexibel ERP pakket dat algemene functionaliteiten bezit zoals financiële administratie in combinatie met inkoop -, verkoop- en magazijnfunctionaliteiten.

Om de speciale wensen van de voedingsmiddelindustrie te kunnen bedienen worden deze pakketten aangevuld met de eigen standaard software specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie: SI Foodware®. Deze combinatie ondervangt alle bedrijfsprocessen van een voedingsmiddelenbedrijf.

Naast een korte algemene inleiding over Dynamics NAV behandelen wij enkele functionaliteiten in SI Foodware die oplossing bieden aan veel problemen in de voedingsmiddelenbranche. Om 12.30 uur vangt de presentatie aan.

Programma ERP voor de Food  DEMO

De volgende onderwerpen zullen tijdens de demo aan bod komen:

  • Microsoft Dynamics NAV:           Basisfunctionaliteiten (look & feel)
  • Food specifieke functionaliteit: Productspecificaties
  • Food specifieke functionaliteit: Track & Trace
  • Food specifieke functionaliteit: Kwaliteit
  • Food specifieke functionaliteit: EDI
  • Food specifieke functionaliteit: Productie executie
  • Food specifieke functionaliteit: MPS/MRP
  • Food specifieke functionaliteit: Geavanceerde planning & Scheduling
  • Food specifieke functionaliteit: Weegartikelen
  • Food specifieke functionaliteit: Voorraadbeheer

U kunt zich aanmelden door een e-mail te versturen naar fbolt@schouw.org

Reageren